Het beste van uw bedrijf
in beeld

Bedrijfsfotograaf Johan werkt uw uitstraling uit tot aansprekende beelden

Van werknemer tot alle industriële bewegingen

Meer weten of meteen boeken? Neem contact met mij op !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Proef de sfeer

Hoe uw bedrijf is opgebouwd, zo presenteren wij uw bedrijf

 

Het gaat om wat uw bedrijf uitstraalt. Ik heb het vermogen om in de huid te kruipen van het bedrijf. Ik ben zelf ingenieur en instrumenteel technoloog.

Vele jaren ervaring in het bedrijfsleven met diverse functies maakt het dat ik weet wat en vooral hoe een bedrijfsformule uitgedragen kan worden.

Met de camera wordt alles verteld wat niet te beschrijven is op een manier dat iedereen het bedrijf direct herkend. Ik ga u de “neus” van uw bedrijf laten zien.

Of het nu gaat over dienstverlening of de industriële sector ik praat uw taal én die van uw klant.

Niet voor niets heb ik een vaste klantenkring die al jaren gebruik maakt van mijn diensten.

Klik hierboven voor meer informatie

Elk bedrijf heeft zijn eigen uitstraling. En iedereen wil dat op zijn eigen manier uitdragen. Samen gaan we uw verhaal op uw wijze vastleggen.

Een goed overleg vooraf, tussentijdse feedback en een berg ervaring zorgt ervoor dat de resultaten sprekend zijn.

Een kameleon kan in kleuren zichzelf veranderen. Ik kan dat ook nog eens onzichtbaar vastleggen.

Omgang is het geheime wapen van mij om uw bedrijf van binnen- en buiten uit in beelden te kunnen presenteren.

Uw personeel is het visitekaartje. Het is de kunst dat te doorgronden met één blik. Contact maken betekent dat dit in elk beeld naar voren kan worden gebracht.

Uw bedrijf zal meer zijn dan alleen gebouwen en machines.

Wie kent uw bedrijf beter dan u zelf. Maar het uitdragen in beelden is iets wat specialisatie verreist. 

Zelf ben ik een zeer ervaren fotograaf. Werk al 17 jaar fulltime als vakfotograaf.

Ken alle speciale technieken van licht, camera, filters en lichtval. 

Het bijzondere en vooral onderscheidende is dat uw bedrijf direct opvalt zoals u het graag wilt overkomen 

Het uitdragen van een bedrijfsformule is een kunst. Soms weet u precies wat u wilt overbrengen. Maar het kan ook zijn dat er nieuwe omstandigheden zich voor doen. En dan is het fijn om een sparringpartner te hebben die begrijpt wat u bedoelt. Daarin ben ik een goede en vooral een plezierige contactpersoon.

Ik werk met de allernieuwste nieuwste apparatuur.

Zo kom ik altijd met minimaal 3 camera.

Op dit moment werk ik met de Canon DX II, R, de R6 en de R5. Allemaal de crème de la crème van de digitale fotografie.

Ik heb een groot arsenaal aan lenzen. Allemaal uit het topsegment. En waar nodig speciale effectlenzen, filters en andere sfeer apparatuur.

Mijn lichtapparatuur is mobiel en ik kan een volledige fotostudio (minimaal 4 studioflitsers) overal opbouwen. Wanneer gewenst zelfs met speciale achtergronden.

Ik werk altijd met een netwerk aan fotografen. Ook ben ik een vakfotograaf van de Nederlandse fotobond Dupho.

Door mijn achtergrond heb ik veel apparatuur aangeschaft. Er zijn zoveel mogelijkheden qua fotografie. Als ingenieur zal altijd de techniek en vooral mogelijkheden mijn interesse hebben.

De plekken waar ik kan werken is onbeperkt. Of u nu een eenmansbedrijf heeft of multinational met vestigingen op de meest afgelegen locaties. Johan verstaat uw taal.

U kunt met al uw portretten uw wensen kenbaar maken. Maar ook een volledig productieproces laten weergeven. Of een interactie met communicatie van elke vorm die er bestaat.

Al pratende komen we samen misschien op meer ideeën.

Ik werk puur en kan snel de mogelijkheden zien wat past bij u. Daardoor kan in korte tijd uw bedrijfsreportage volledig naar wens ingevuld worden. Daarom kan Johan de kosten laag houden. En toch zult u zeer verrast zijn van de hoge kwaliteit en de aansluitende beeldvorming.

De Kern

Representatieve weergave wat uw bedrijf, in originele en inspirerende wijze. 

Altijd met een invalshoek die net dat toevoegt wat de klant herkend.

De werkwijze: Het is vooral luisteren, kijken en doen. Een visitekaartje met een gouden randje. 

Eerst wordt bekeken wat u wilt uitdragen. Welk doel wilt u bereiken. Wie is de markt, en welke doelgroepen worden benaderd. 

De beelden zullen aanvullen en toevoegen. Ze zijn volledig herkenbaar met uw bedrijf. Ze dragen uit wat u wilt vertellen. En de klant zal in 1 blik begrijpen wat u wilt bereiken. No nonsens mentaliteit en toch onderscheidend en volledig zichtbaar. 

Ik werk altijd in korte lijnen. Mijn fotowerk is kort en bondig. Een duidelijke taal en altijd voorzien van verschillende lagen. Uw bedrijf met daarin de hoofdboodschap. Daaronder het klimaat van uw bedrijf en uw de uitstraling met het desbetreffende onderwerp. Het is niet alleen informatief wat nu wordt uitgedragen het is ook een kunstvorm. Het geeft meer dan alleen een boodschap. Uw bedrijf laat zo zien dat u meer bent dan alleen het leveren van het product.

Proef de sfeer

Kijk hieronder voor de referenties waar ik voor gewerkt heb.

Hoekstra Makelaardij – Shell – Hunter Douglas – BP – Vestas – Enercon – Pechiney – PPG – DOW Chemicals – Nedmag – Freudenberg – Simrax – Volkswagen

Gemeente Sûd West Fryslân – Station Groningen – Gemeente Leeuwarden – St. Antonius – UMCG – Gemeente Harlingen – Theater De Harmonie – Theater Geert Thijs –   Vluchtelingenwerk – Gemeente Veendam – Rijkswaterstaat – Waterschap Drents Overijssels Delta – Gemeente Roosendaal – Waterschap Vechtstromen

Leeuwarder Courant – Friesch Dagblad – Dagblad van het Noorden – Theaterkrant – Dansmagazine – Meppeler Courant –   Heerenveens Courant – Dupho 

Meer weten of meteen boeken? Neem contact met mij op !

Facebook
Twitter
LinkedIn