Verbinding vastlegggen
Precies zoals jullie zijn
neem een vakfotograaf

Jullie belangrijkste dag, dat wil je perfect hebben. 

Ongestoord jullie dag vieren, en toch de mooiste herinnering laten vastleggen.

Johan is emotiefotograaf. Zijn jarenlange ervaring, en zijn uitgebreide opleiding (oa dagopleiding fotoakademie) zorgen dat jullie de meest originele een aansprekelijke fotoreportage krijgen.

 

Meer weten of meteen boeken? Neem contact met me op !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Proef de sfeer

Vastleggen wat je niet ziet
 

De dag van jullie leven. Alles draait om jullie. Ik zal laten zien hoe jullie dag verloopt, wat jullie gedachten waren, en hoe iedereen dit met jullie beleefden.

Ik kijk naar de dingen die niet zichtbaar zijn. Dat leg ik vast: emotie. 

Alles wat je krijgt is voor jullie zo herkenbaar. Niets geen gekke dingen, gewoon zoals jullie zijn.

Wat je niet ziet, leg ik vast 
 

Een trouwdag is jullie belangrijkste moment. iets waar je naar toe leeft. Het vastleggen van jullie verbinding.

Ik werk al 18 jaar als professioneel fotograaf. Mijn specialiteit is emotiefotografie. Dat is gevoelwerk. Het zien, en vooral dat vastleggen van datgene wat je dan voelt. 

Ik luister naar de dingen die er gebeuren. Daardoor werk ik altijd geruisloos. Je zal me die dag nauwelijks opmerken. Toch zorg ik ook voor een toevoeging in de sfeer. Want hoe ontspannender jullie zijn, hoe dichter bij je bij jezelf bent.

Dat onderscheid me van andere fotografen. Ik ben technisch zeer ervaren. Van studiowerk, tot op locatie met bestaand licht werken onder moeilijke omstandigheden: mijn vakgebied. Ik maak van elke situatie een echt (trouw)feest. Iets wat jullie verdienen. 

Klik hierboven voor meer informatie

Vooraf wil ik eerst jullie leren kennen. Zo krijg ik een beeld hoe ik de bruidsreportage ga opzetten. 

De dag, ben ik bij de eerste schreden aanwezig. Zo kun je makkelijker ontspannen de dag voor de camera staan. Je zal snel merken dat de lenzen niet meer op je gericht staan. Dat komt omdat ik gewend ben om op de achtergrond de dingen vast te leggen. Je kan dus ongestoord de dag beleven.

In de dag maken we een prachtige aansprekende reportage van alles wat jullie belangrijk vinden. Samen, of met dierbaren of bruidskinderen. Dat wordt echt een feestje. Lekker ontspannen. Dat betekent niets meer dan lekker gezellig een fotoshoot doen. Vooral als je denkt, oef hoe doe je dat… Ik zorg dat je gewoon kan doen wat je altijd doet: jezelf zijn. Altijd krijg is achteraf de reactie: “wat was dat leuk om te doen”. 

Mijn werkmethode is altijd simpel: ik laat je zijn wie je bent. Dat is al mooi genoeg. Je hoeft niet speciaal te gaan staan bij mij. 

Ik zie wat jullie prettig vinden. Dat doe ik door te luisteren en te zien. Ieder mens is uniek. Dat maakt mijn werk ook zo mooi. Want ik wil graag dat unieke laten zien. En hoe jullie dat samen beleven.

Van stille bruiloft, tot de meest spectaculaire trouwdagen. Op het platteland, maar ook in de bergen of op warm brandend zand. Het enige wat telt is jullie.

er is niemand die jullie beide beter kennen dan jullie zelf.  Het vastleggen wat jullie samen zijn, is iets wat specialisatie verreist. 

Ik ben een zeer ervaren fotograaf. Werkt al 18 jaar fulltime als vakfotograaf.

Naast mijn lange dagopleiding die ik heb gevolgd, heb ik mij telkens verder ontwikkelt. Daardoor ben ik een van de weinige fotografen die dit niveau kan aanbieden. En toch blijf ik gewoon Johan. Want daar voel ik mij het prettigste bij.

Kent alle speciale technieken, van licht, camera, filters en lichtval. 

Een trouwdag is alles wat maar 1 keer gebeurt. Je moet snel kunnen reageren. Intuïtief zijn. Weten wat waar speelt. En daar vind he direct mijn beste kwaliteit: op de juiste tijd, op de juiste plek. Zonder aanwezig te zijn.

Vooraf spreek ik door wat jullie voor ogen hebben. Ook al heb je daarover nog nooit nagedacht: ik denk met jullie mee. 

De dag zelf is altijd anders als vooraf gepland. Kleine dingen die soms gebeuren, heerlijk omdat mee te nemen.

In de dag kijk ik wat bij jullie als persoon past. Dat leg ik vast.

Naderhand bespreek ik nogmaals wat jullie sprekende beelden vinden. En hoe jullie verder alles vorm willen gaan geven.

 

Jullie dag is zo helemaal compleet

Ik werk met de allernieuwste nieuwste apparatuur.

Zo kom ik altijd met minimaal 3 camera.

Op dit moment werk ik met de Canon DX II, R, de R6 en de R5. Allemaal de creme de la creme van de digitale fotografie.

Ik heb een groot arsenaal aan lenzen. Allemaal uit het topsegment. En waar nodig speciale effectlenzen, filters en andere sfeer apparatuur.

Mijn lichtapparatuur is mobiel en ik kan een volledige fotostudio (minimaal 4 studioflitsers) overal opbouwen. Wanneer gewenst zelfs met speciale achtergronden.

Ik spreek 5 talen. Waarvan 3 vloeiend.

Ik werk altijd met een netwerk aan fotografen. Tevens ben ik een vakfotograaf van de Nederlandse fotobond Dupho.

Ik werk veel in Nederland. Maar ben ook geregeld in Europa maar ook daar buiten.

Mijn werk zorgt dat ik veel landen, culturen en situaties heb gezien. 

Ik voel mij fijn in de woestijn, maar ik ben even gelukkig midden in een weiland tussen de koeien. Ik is veel wat mijn intrigeert. Maar het mooist van alles is de mens: jullie.

Johan werkt puur. kan snel de mogelijkheden zien wat past bij u. Daardoor kan in jullie tijd de bruidsreportage volledig naar wens maken. Daarom kan Johan de kosten laag houden. Jullie zullen zeer verrast zijn van de hoge kwaliteit en de aasprekende beeldvorming.

Mijn prijzen staan vast. Wat we afspreken dat wordt gedaan en er komt nooit een bedrag bij. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Ik gebruik altijd zoveel apparatuur: nooit zal iets niet kunnen. Elk weertype, elke omstandigheid: ik maak jullie dag compleet.

Kijk hieronder voor de referenties waar ik voor gewerkt heb.

Al vele jaren draai ik al mee. Al vele mooie paren heb ik mogen vastleggen.

Het is altijd een eer om bij een dag als deze bij te mogen zijn

Mijn werkgebied is in:

Heel Nederland & België

Maar ook in Europa

En ja ook werk ik veel buiten Europa

Ik spreek verschillende talen:

Nederlands, Fries, Duits, Engels, Spaans

Meer weten of meteen boeken? Neem contact met me op !

Facebook
Twitter
LinkedIn