Leerzaam en leuk

Fotograferen doe je voor je plezier en naar beste kunnen. Een cursus of fotoreis moet dus niet alleen leerzaam zijn, maar ook (heel) leuk.  Volgens mij zijn dit twee noodzakelijke ingrediënten als je jezelf wilt verbeteren.

 

Fotograferen met feedback

Ik geloof dat je het meeste leert door zelf aan de slag te gaan, maar wel met onmiddellijke, constructieve feedback. Als jij fotografeert ben ik in de buurt en aanspreekbaar.  Je doet het zelf, maar Johan geeft je af en toe een duwtje in een richting die bij jou past. Vanwege die persoonlijke benadering houd fotocursusoplocatie het aantal deelnemers laag.

 

Respect

In iedere foto zit iets van jezelf. Daarvoor moet respect en waardering zijn.  Van daar uit  geef ik je tips wat in een volgende foto beter kan.

Vrijheid

Je doet een fotoreis in je ‘eigen tijd’. Niemand gaat je zeggen dat je iets moet. Alles mag, jij bepaalt……

 

Ontdekken

Iedere dag fotograferen we op een andere,  inspirerende locatie. Als je niet alleen maar door je zoeker hebt gekeken, kun je achteraf ook nog vertellen waar je geweest bent.

Sfeer

Humor en lekker eten zijn belangrijke onderdelen van de fotoreis. Gewoon omdat ik daar zelf van hou

 

Het kan altijd beter…

En heb je een mooi idee? Ik krijg graag feedback. Met kritische opmerkingen en suggesties kan ik de reizen blijvend verbeteren. Lovende woorden horen ik natuurlijk ook graag, maar die zijn er vooral om door te vertellen. Of om als recensie te delen.